NOVA Engineering: een team van recruitmentconsultants die jouw taal spreken

Als werving- en selectiebureau voor ingenieurs en technische profielen werkt NOVA Engineering met een vast team van hoogopgeleide consultants die allemaal expert zijn in jouw studiegebied. Het voordeel? Je spreekt altijd met professionals die je behoeften en verwachtingen helemaal begrijpen en die snel jobs en projecten koppelen aan de juiste profielen. In hun zoektocht naar de perfecte kandidaat krijgen onze ervaren accountmanagers ondersteuning van gedreven recruiters.

 

Benoit Santermans

Benoit Santermans
Account Manager
M: +32 477 46 61 17
E: benoit.santermans@nova-engineering.be

Ik richt me voornamelijk op de werktuigbouwkundige sector. Ik werkte als Electrical Engineer bij een middelgroot ingenieursbureau en groeide door naar een technisch commerciële functie. Dankzij mijn brede technische kennis en meer dan 18 jaar ervaring ben ik je perfecte gesprekspartner voor technisch hooggeschoolden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in techniek.


Ruben Philippaerts

Ruben Philippaerts
Recruiter
M: +32 471 71 70 69
E: ruben.philippaerts@nova-engineering.be

Mijn interesse in techniek lag aan de basis van een doelbewuste keuze voor studies mechanica. De ervaring en kennis die ik opdeed, combineer ik vandaag met mijn expertise als bachelor sociaal werk en hrm om voor elke vacature de juiste kandidaat te vinden.


Liesbeth Van Rymenam

Liesbeth Van Rymenam
Account Manager
M: +32 474 85 74 12
E: liesbeth.van.rymenam@nova-engineering.be

Ik heb meer dan vijftien jaar ervaring in de werving en selectie van ingenieurs en profielen voor managementfuncties in productie, logistiek, maintenance, quality en aankoop. Die ervaring gebruik ik elke dag om technisch hoogopgeleiden de ideale job te helpen vinden en de activiteiten van NOVA Engineering verder uit te bouwen.


Fay Van Kerkhoven

Fay Van Kerkhoven
Recruiter
M: +32 472 95 70 98
E: fay.van.kerkhoven@nova-engineering.be

Ik volgde een opleiding tot managementassistent en heb vier jaar ervaring in de uitzendsector. In mijn vorige job zette ik mijn eerste enthousiaste stappen in de werving en selectie van technische profielen. Sinds 2016 versterk ik het team van NOVA Engineering. Samen met mijn collega Liesbeth koppel ik de juiste kandidaten aan de juiste vacatures.


Jan Goris

Jan Goris
Business Manager
M: +32 490 57 55 73
E: jan.goris@nova-engineering.be

Als Business Manager van NOVA Engineering stond ik in voor de opstart van de organisatie in 2012. Ik heb meer dan tien jaar ervaring in werving en selectie van technisch bedienden en ingenieurs in uiteenlopende niches, zoals machinebouw, bouw, installatietechniek, HVAC, industrie en tankbouw.


Annelies Van Woensel

Annelies Van Woensel
Junior Account Manager
M: +32 479 56 88 49
E: annelies.van.woensel@nova-engineering.be

Ik ben al meer dan zeven jaar actief als rekruteringsspecialist van ingenieurs en technische bedienden voor de meest uiteenlopende functies in sectoren zoals automatisering, bouw, productie en engineering. Elke dag gebruik ik mijn ervaring en expertise om kandidaten en werkgevers te matchen en zo langdurige en succesvolle samenwerkingen te realiseren.


Saskia Ginneberge

Saskia Ginneberge
Account Manager
M: +32 492 230 506
E: saskia.ginneberge@nova-engineering.be

Mijn eerste professionele ervaring deed ik op in de hr-sector. In 2006 koos ik voor een carrièreswitch en ging ik als accountmanager aan de slag. Binnen de wereld van werving en selectie specialiseerde ik me in engineering en technische profielen. Ondertussen heb ik meer dan tien jaar ervaring met projectsourcing en werving en selectie. Die ervaring helpt me om de perfecte job te vinden voor ingenieurs en technisch hoogopgeleide profielen. Zo draag ik bij tot de groei van NOVA Engineering.


Schakel NOVA Engineering in en proef van de professionele begeleiding van ons vast team van recruitmentconsultants.

Neem contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.