Onze opdrachtgevers aan het woord

Veel expertise. Jarenlange ervaring. Een doelgerichte aanpak. En een team dat van aanpakken weet. We kunnen zelf onze troeven als outsourcing specialist voor jouw organisatie omschrijven … maar wie kan jou beter overtuigen dan onze bestaande opdrachtgevers? We laten graag enkele klanten aan het woord die NOVA Engineering met plezier inschakelen:


Logo Imtech Belgium

“NOVA is gespecialiseerd in de outsourcing van ingenieurs en technische profielen. Ze zijn experts in hun vak. Dat merk je aan de vragen die zij je stellen. Die zijn heel relevant en getuigen van inzicht.” Lees meer »

Michel Moonen, Head Electrical Engineering & Building Automation bij Imtech Belgium, B.U. Alken


Logo Helvoet

“Het aanwervingsproces van NOVA is efficiënt. Ze stellen alleen profielen voor van wie de vaardigheden en ervaringen aansluiten bij de jobinhoud. Ze proberen dus niet zomaar een projectvacature in te vullen door cv’s aan je over te maken.” Lees meer »

Patrick Verboven, hr-manager bij Helvoet Rubber & Plastic Technologies


Logo CWS Automation

“Om zo snel mogelijk onze nood aan extra expertise in te vullen, vroeg ik meerdere selectiekantoren om kandidaten te sturen. Die moeite had ik mezelf kunnen besparen. De eerste kandidaat die NOVA Engineering stuurde, was meteen de juiste.” Lees meer »

Cédric Wéry, zaakvoerder bij CSW Automation


Logo ECR

“De vaardigheden van de mensen die NOVA Engineering ons stuurt, leunen altijd heel goed aan bij onze behoeften en verwachtingen. NOVA Engineering is echt gespecialiseerd in het vinden van de juiste technische profielen. Ze beschikken daar over een kwalitatief hoogstaande database.” Lees meer »

Astrid Jacobs, hr-verantwoordelijke bij ECR Belgium


Logo Yamazaki Mazak

“NOVA Engineering screent kandidaten heel goed. Het resultaat? Je ontvangt geen vijftig cv’s van kandidaten die toch niet voldoen, maar drie cv’s van ingenieurs die zeker in aanmerking komen voor de job. Zo is het aangenaam en efficiënt werken.” Lees meer »

Luis Antonio, Service Manager bij Yamazaki Mazak Europe


Logo Abati

“NOVA Engineering doet de moeite om je bedrijfscultuur te leren kennen. Dat is heel belangrijk. Wij streven naar een langetermijnsamenwerking met onze medewerkers. En dan is het essentieel dat hun persoonlijkheid past bij de filosofie van ons bedrijf. Een mindset waarin NOVA Engineering helemaal mee is.” Lees meer »

Wim Bouwland, zaakvoerder bij Abati

NOVA Engineering. The technical touch.