Astrid Jacobs, hr-verantwoordelijke bij ECR-Belgium

Logo ECR

ECR-Belgium is een gespecialiseerde groothandel in koeltechnisch materiaal. Een sector waarin de behoefte aan hoogopgeleide technische profielen groot is. Om de juiste mensen te vinden voor hun vacatures, kiest het bedrijf voor de expertise van NOVA Engineering .

Astrid Jacobs: “Ik ken Jan Goris , mijn contactpersoon bij NOVA Engineering, al heel lang. Al van voor hij bij NOVA Engineering actief is. En ik ben hem altijd blijven volgen. Wij hebben een echte klik. In onze zoektocht naar geschikte kandidaten zitten wij altijd op dezelfde golflengte en Jan benadert elke opdracht op de juiste manier. En dat vind ik belangrijk. Ik werk nog heel veel op mijn buikgevoel en dat zegt dat ik met Jan en NOVA Engineering goed zit. We werken al heel lang samen voor de rekrutering van onze technische mensen. Ondertussen kent Jan ons bedrijf door en door en dat is zeker een troef!”

Kwaliteitsvolle database

“De vaardigheden van de mensen die Jan ons stuurt, leunen altijd heel goed aan bij onze behoeften en verwachtingen. NOVA Engineering is echt gespecialiseerd in de werving en selectie van technische profielen. Ze beschikken over een kwalitatief hoogstaande database. Soms werken wij ook samen met uitzendkantoren … en dan wordt de specifieke expertise van NOVA Engineering nog maar eens duidelijk. Want de kandidaten die we dan over de vloer krijgen, zijn toch minder of soms zelfs helemaal niet geschikt.”

Vlotte samenwerking

“Ik ben heel tevreden over onze samenwerking met NOVA Engineering. Ze werken heel efficiënt en zijn correct, open en eerlijk. Ze hebben een goede kennis van de markt, de sector, ons bedrijf en de jobinhouden. Dat maakt samenwerken gemakkelijk. Toen ons zusterbedrijf ECR-Nederland verschillende vacatures voor technische profielen moest invullen, heb ik dan ook niet geaarzeld om NOVA Engineering aan te bevelen.”

 

Wil je ook de kwaliteit van onze database ontdekken en de juiste medewerkers vinden voor jouw bedrijf?

Neem dan gerust contact  met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.