Cédric Wéry, zaakvoerder van CSW Automation

Logo CWS Automation

CSW Automation is een expert in industriële automatisatie. Het bedrijf uit Alken biedt fullservice-automatisatieoplossingen aan. Schema’s ontwerpen, borden bouwen, PLC- of SCADA-software ontwikkelen, motionsturingen uitwerken of machines reviseren: CSW Automation doet het allemaal. In het kader van zijn groei had het bedrijf behoefte aan technische medewerkers die specialist zijn in hun vakgebied. Daarom klopte zaakvoerder Cédric Wéry bij NOVA Engineering aan. 

Nood aan sterke profielen

Cédric Wéry: “In de eerste jaren bestond CSW enkel uit mijn medevennoot en ikzelf. Dat was geen probleem, want we voerden vooral freelanceopdrachten in hard- en software-engineering uit. Vorig jaar zijn we begonnen met rechtstreeks te werken voor eindklanten. Het gevolg? We hadden behoefte aan technisch hoger geschoolde medewerkers die experts waren in hun domein. Ik kende Benoit Santermans van NOVA Engineering nog van zijn vorige job en nam contact met hem op.” 

Meteen raak

“Onze eerste prioriteit was een tekenaar/ontwerper E-Plan. Om zo snel mogelijk onze vacature in te vullen, vroeg ik meerdere selectiekantoren om kandidaten te sturen. Die moeite had ik mezelf kunnen besparen. De eerste kandidaat die NOVA stuurde, was meteen de juiste. Ruben werkte eerst een periode via projectsourcing voor ons en is ondertussen in vast dienstverband.” 

Duidelijke afspraken

“NOVA Engineering is heel open en eerlijk. Ze maken heldere afspraken en spelen kort op de bal. De screening van hun kandidaten is uitstekend. Als zij een kandidaat sturen, dan beschikt die over de nodige vaardigheden voor de job. Bovendien bezorgen zij op voorhand uitgebreide informatie over de kandidaat waardoor het sollicitatieproces vlot verloopt. Dat is efficiënt en tijdbesparend.” 

Aanrader

“Ik heb de dienstverlening van NOVA al aan een partner van ons aangeraden. Die was op zoek naar een bepaald technisch profiel en heeft via NOVA de juiste medewerker gevonden. Kortom: NOVA Engineering is een aanrader!”

 

Wil je snel en efficiënt een nieuwe ingenieur of technisch bediende aanwerven?

Neem dan gerust contact  met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.