Luis Antonio, Service Manager bij Yamazaki Mazak Europeogo s

Logo Mazak

Yamazaki Mazak Europe is een internationale machinebouwer voor CNC-bewerkingsmachines en lasersnijders. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten ook bij installatie- en applicatieprojecten. Die corebusiness vereist de expertise van ingenieurs met een specifieke kennis. Daarom kiest Yamazaki Mazak Europe voor de aanpak en ervaring van NOVA Engineering.

Ingenieurs gezocht met nichekennis

Luis Antonio: “Om de jobs uit te oefenen waarvoor wij vacatures hebben, moet je een ingenieur zijn met een nichekennis. Je moet expert zijn in je vakgebied. Die profielen zijn niet gemakkelijk te vinden. Als we goede mensen voor onze jobs willen, moeten we samenwerken met een gespecialiseerd bureau. Generalistische wervingskantoren kunnen je dan niet helpen. NOVA Engineering kan dat als expert in werving en selectie van ingenieurs wel.”

Proactieve aanpak

“NOVA Engineering is een werving- en selectiekantoor met een proactieve aanpak . Ze werken voortdurend aan hun database van ingenieurs en hogere technische profielen. Daardoor kunnen ze vaak heel snel onze vacatures invullen. Bovendien kennen ze ons bedrijf ondertussen goed, want we werken al drie jaar met hen samen. Die langetermijnrelatie is een troef.”

Efficiënte partner

“Elke keer als wij een vacature hebben, ga ik met Jan Goris , mijn contactpersoon bij NOVA Engineering, rond de tafel zitten. We bespreken dan uitgebreid het profiel waarnaar wij op zoek zijn. En dan merk je weer hoe gespecialiseerd NOVA Engineering is. Ze begrijpen echt de jobinhoud en de functievereisten. En ze screenen hun kandidaten heel uitgebreid. Het resultaat? Je ontvangt geen vijftig cv’s van kandidaten die toch niet voldoen, maar drie cv’s van ingenieurs die zeker in aanmerking komen voor de job. Zo is het aangenaam en efficiënt werken.”

 

Is jouw bedrijf ook op zoek naar ingenieurs met een specifieke expertise? En wil je efficiënt je vacatures laten invullen door een ervaren specialist in recruitment van ingenieurs?

Neem dan gerust contact  met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.