Michel Moonen, Head of Electrical Engineering bij Imtech Belgium

Logo Imtech

Imtech Belgium ontwerpt, realiseert en onderhoudt elektrische installaties en HVAC-installaties voor de industrie. Het bedrijf heeft vijf vestigingen in België en blijft groeien. Daarom is Imtech voortdurend op zoek naar technische profielen met een specifieke expertise. Hun partner in die zoektocht? NOVA Engineering.

Specifieke vaardigheden voor specifieke sectoren

Michel Moonen, Head of Electrical Engineering bij Imtech Belgium: “De sectoren waarin wij opereren zijn heel specifiek. Daardoor is het niet gemakkelijk om mensen met de juiste vaardigheden, kennis en ervaring te vinden om onze vacatures in te vullen. Gelukkig kunnen wij rekenen op de knowhow van NOVA Engineering. Dankzij hun aanpak op maat vinden wij toch altijd de juiste man of vrouw voor de job. Al verschillende kandidaten die zij aan ons hebben voorgesteld, zijn begonnen in vast dienstverband.”

Partner met ervaring

“De samenwerking met NOVA Engineering verloopt heel gemoedelijk. Ons aanspreekpunt is Bjorn Jacobs . Een fijne man die altijd precies weet naar welke competenties wij op zoek zijn. Je merkt dat hij veel ervaring heeft in de rekrutering van technische profielen. De kandidaten met wie hij ons in contact brengt, zijn altijd geknipt voor de job. We werken dus bijzonder efficiënt samen.”

De juiste vragen

“NOVA Engineering is gespecialiseerd in de outsourcing en werving en selectie van ingenieurs en technische profielen. Ze zijn experts in hun vak. Dat merk je aan de vragen die zij je stellen. Die zijn heel relevant en getuigen van inzicht. Bjorn slaagt er elke keer opnieuw in om zich een perfect beeld te vormen van de jobinhoud. Ik heb ook ervaring met andere selectiekantoren en die slaan de bal toch wel eens mis. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking met NOVA Engineering.”

 

Is jouw bedrijf ook op zoek naar een specifieke expertise? Of wil je meer weten over onze aanpak?

Neem dan gerust contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.