Patrick Verboven, hr-manager bij Helvoet Rubber & Plastic Technologies

Logo Helvoet

Helvoet Rubber & Plastic Technologies is een internationaal actief kunststofbedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof- en rubbertoepassingen voor verschillende sectoren. Om haar openstaande vacatures voor technische profielen en ingenieurs in te vullen, vertrouwt Helvoet op de ervaring en expertise van NOVA Engineering.

Patrick Verboven: “Ons bedrijf telt verschillende vestigingen. Hier in Lommel maken we vooral kunststoftoepassingen voor de automotive. Een zeer gespecialiseerde sector. Daarom hebben wij soms behoefte aan hoger opgeleide technische mensen. Ik maak deel uit van een netwerk van hr-managers en vroeg daar of iemand een selectiekantoor voor masters of bachelors in engineering kende. En daar viel de naam NOVA Engineering.”

Goede communicatie

Mijn contactpersoon was Liesbeth Van Rymenam . En daar heb ik goed en graag mee samengewerkt. Ik vond vooral haar vlotte communicatiestijl een meerwaarde. Die was zeker niet te pushering. Ze hield me goed op de hoogte zonder mij te overladen met informatie of mij voortdurend te bellen. Die aanpak stelde ik op prijs, want mijn tijd is beperkt.”

Ander aanpak

“NOVA Engineering is geen doorsnee selectiebureau. Ze onderscheiden zich door hun persoonlijke en professionele aanpak. Hun aanwervingsproces is efficiënt. Ze screenen kandidaten heel uitgebreid en stellen alleen profielen voor waarvan de vaardigheden en ervaringen aansluiten bij de jobinhoud. Ze proberen dus niet zomaar de vacature te vullen door cv’s aan je over te maken. Zo vind je snel de ideale nieuwe medewerker.”

 

Is je onderneming ook op zoek naar een master of bachelor in engineering?

Neem dan gerust contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.