Wim Bouwland, zaakvoerder van Abati

Logo Abati

Abati is gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de verhuur van HVAC en sanitaire systemen. Het bedrijf biedt particulieren, professionelen en overheden duurzame en kwaliteitsvolle oplossingen aan voor al hun uitdagingen in verwarming, ventilatie, airco en sanitair. Voor de rekrutering van hun ingenieurs en technisch bedienden met een specifieke expertise kiest Abati voor NOVA Engineering .

Wim Bouwland: “Mijn vaste aanspreekpunt bij NOVA Engineering is Jan Goris . Ik ken Jan al van toen hij nog actief was bij een andere werkgever en ben hem naar NOVA Engineering gevolgd. De reden? Hij kent ons bedrijf goed en weet precies wat wij van onze nieuwe werknemers verwachten. Dat is een echte meerwaarde die ons toelaat om efficiënt te werken.”

Geduldig en volhardend

“Abati is zeker niet de gemakkelijkste klant. We zijn veeleisend en weten heel goed wat we wel en niet willen. Daardoor gebeurt het al eens dat het – ondanks de professionele en doorgedreven screening waaraan NOVA Engineering zijn kandidaten onderwerpt – een tijdje duurt voor we de ideale persoon hebben gevonden. Dat is geen probleem voor NOVA Engineering. Ze zijn geduldig en volhardend: ze blijven zoeken tot ze de perfecte match hebben gevonden.”

Een aanrader

“Bij NOVA Engineering doen ze de moeite om je bedrijfscultuur te leren kennen. Dat is bijzonder belangrijk. Wij streven naar een langetermijnsamenwerking met onze medewerkers. En dan is het essentieel dat hun persoonlijkheid past bij de filosofie en de waarden van ons bedrijf. Een mindset waarin NOVA Engineering helemaal mee is. Ik ben dan ook heel tevreden over het werk dat ze leveren.”

 

Ook op zoek naar een sterke partner voor de aanwerving van je technisch bedienden?

Neem dan gerust contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.