NOVA Engineering: een team van recruitmentconsultants die jouw taal spreken

Als werving- en selectiebureau voor ingenieurs en technische profielen werkt NOVA Engineering met een vast team van hoogopgeleide consultants die allemaal expert zijn in jouw studiegebied. Het voordeel? Je spreekt altijd met professionals die je behoeften en verwachtingen helemaal begrijpen en die snel jobs en projecten koppelen aan de juiste profielen. In hun zoektocht naar de perfecte kandidaat krijgen onze ervaren accountmanagers ondersteuning van gedreven recruiters.

 

Benoit Santermans

Benoit Santermans
Account Manager
M: +32 477 46 61 17
E: benoit.santermans@nova-engineering.be

Ik richt me voornamelijk op de werktuigbouwkundige sector. Ik werkte als Electrical Engineer bij een middelgroot ingenieursbureau en groeide door naar een technisch commerciële functie. Dankzij mijn brede technische kennis en meer dan 18 jaar ervaring ben ik je perfecte gesprekspartner voor technisch hooggeschoolden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in techniek.


Ruben Philippaerts

Ruben Philippaerts
Account Manager
M: +32 471 71 70 69
E: ruben.philippaerts@nova-engineering.be

Mijn interesse in techniek lag aan de basis van een doelbewuste keuze voor studies mechanica. De ervaring en kennis die ik opdeed, combineer ik vandaag met mijn expertise als bachelor sociaal werk en hrm om voor elke vacature de juiste kandidaat te vinden.


Annelies Van Woensel

Annelies Van Woensel
Account Manager
M: +32 479 56 88 49
E: annelies.van.woensel@nova-engineering.be

Ik ben al meer dan zeven jaar actief als rekruteringsspecialist van ingenieurs en technische bedienden voor de meest uiteenlopende functies in sectoren zoals automatisering, bouw, productie en engineering. Elke dag gebruik ik mijn ervaring en expertise om kandidaten en werkgevers te matchen en zo langdurige en succesvolle samenwerkingen te realiseren.


Steffi Peelman

Steffi Peelman
Account Manager
M: +32 490 49 36 72
E: steffi.peelman@nova-engineering.be

Mijn carrière in de werving en selectie startte toen ik in 2011 als HR Consultant aan de slag ging. Later kreeg ik als Office Manager de kans om mij meer te verdiepen in klantenbehoeften en bedrijfsculturen. Die kennis en ervaring wil ik bij NOVA Engineering inzetten om de ideale match te vinden tussen bedrijf en kandidaat voor functies in engineering, machinebouw, automatisatie, R&D en bouw.


Bart Wijckmans

Bart Wijckmans
Recruiter
M: +32 491 90 49 16
E: bart.wijckmans@nova-engineering.be

Toen ik als master in Arbeids- & Organisatiepsychologie afstudeerde, koos ik er bewust voor om als recruiter aan de slag te gaan. In deze job kan ik mijn gezonde interesse in techniek koppelen aan mijn expertise in psychologie en zo de 'matchmaker' zijn tussen onze kandidaten en hun potentiële nieuwe werkgever.


Nora Ach-Chak

Nora Ach-Chak
Recruiter
M: +32 489 00 38 71
E: nora.ach-chak@nova-engineering.be

Ik werk sinds 2012 in de HR-sector en ben gespecialiseerd in de detachering van ingenieurs en technische profielen. Mijn ervaring, expertise en people skills maken dat ik de behoeften van bedrijven, en de talenten, vaardigheden en persoonlijkheid van kandidaten goed kan inschatten om zo een perfecte match te creëren.


Soumaya El Khabbaji

Soumaya El Khabbaji
Account Manager
M: +32 491 62 34 08
E: soumaya.el.khabbaji@nova-engineering.be

Mijn professionele carrière begon in 2005 in de HR-sector. In 2009 ging ik als Business Development Manager aan de slag binnen de detacheringswereld. Mijn specialisatie? Technische en engineeringprofielen. Die ervaring en knowhow zet ik nu in om ingenieurs en hooggeschoolde technische profielen te helpen in hun job hunt, en bedrijven te ondersteunen in hun zoektocht naar geschikte medewerkers.


Schakel NOVA Engineering in en proef van de professionele begeleiding van ons vast team van recruitmentconsultants.

Neem contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.