NOVA Engineering: een team van recruitment consultants die jouw taal spreken

Als specialist in projectsourcing van technische en engineering-profielen werkt NOVA Engineering met een vast team van hoogopgeleide consultants die allemaal expert zijn in jouw studiegebied. Het voordeel? Je spreekt altijd met professionals die je behoeften en verwachtingen helemaal begrijpen en die snel jobs en projecten koppelen aan de juiste profielen. In hun zoektocht naar de perfecte kandidaat krijgen onze ervaren accountmanagers ondersteuning van gedreven recruiters.

 

Benoit Santermans

Benoit Santermans
Account Manager
T: +32 477 46 61 17
E: benoit.santermans@nova-engineering.be

Ik richt me voornamelijk op de werktuigbouwkundige sector. Ik werkte als Electrical Engineer bij een middelgroot ingenieursbureau en groeide door naar een technisch commerciële functie. Dankzij mijn brede technische kennis en meer dan 18 jaar ervaring ben ik de perfecte gesprekspartner voor technisch hooggeschoolden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in techniek.


Diego Verelst

Diego Verelst
Account Manager
T: 0491/22.41.77
E: diego.verelst@nova-engineering.be

Dankzij mijn in-the-field ervaring als projectconsultant binnen een groot projectsourcingbedrijf kan ik nauwgezet de noden inschatten van elke partij. Ik weet waar onze potentiële engineers belang aan hechten, alsook wat er voor onze partners cruciaal is bij het matchen van technisch talent. Dit, in combinatie met een stevige dosis positivisme en eersteklas humor, maakt mij jouw ideale contactpersoon.


Annelore Herbots

Annelore Herbots
Account Manager
M: 0499148895
E: annelore.herbots@nova-engineering.be

Met mijn technische kennis als Industrieel Ingenieur en ervaring binnen de voedingsindustrie ben ik dé matchmaker tussen onze klanten en technische professionals. Ik streef naar perfectie, maar dan op een menselijke en betrokken manier. Mijn persoonlijke aanpak en positivisme zijn bovendien mijn belangrijkste troeven bij het begeleiden van onze medewerkers en het uitbouwen van hun persoonlijke carrière.


Patrick Indestege

Patrick Indestege
Account Manager
T: 0472 72 40 91
E: patrick.indestege@nova-engineering.be

Met een technische achtergrond en bijna 20 jaar ervaring als accountmanager, streef ik ernaar een luisterend oor te zijn voor onze klanten en de juiste kandidaten te matchen met de noden van de klant. Daarnaast ben ik gemotiveerd en gepassioneerd om onze consultants optimaal te begeleiden tijdens hun projecten en in hun verdere professionele ontwikkeling.


Schakel NOVA Engineering in en proef van de professionele begeleiding van ons vast team van recruitment consultants.

Neem contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.