NOVA Engineering: een team van recruitmentconsultants die jouw taal spreken

Team Nova Engineering

Als werving- en selectiebureau voor ingenieurs en technische profielen werkt NOVA Engineering met een vast team van hoogopgeleide consultants die allemaal expert zijn in jouw studiegebied. Het voordeel? Je spreekt altijd met professionals die je behoeften en verwachtingen helemaal begrijpen en die snel jobs en projecten koppelen aan de juiste profielen. In hun zoektocht naar de perfecte kandidaat krijgen onze ervaren accountmanagers ondersteuning van gedreven recruiters.

 

Benoit Santermans

Benoit Santermans
Account Manager
M: +32 477 46 61 17
E: benoit.santermans@nova-engineering.be

Ik richt me voornamelijk op de werktuigbouwkundige sector. Ik werkte als Electrical Engineer bij een middelgroot ingenieursbureau en groeide door naar een technisch commerciële functie. Dankzij mijn brede technische kennis en meer dan 18 jaar ervaring ben ik je perfecte gesprekspartner voor technisch hooggeschoolden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in techniek.


Ruben Philippaerts

Ruben Philippaerts
Recruiter
M: +32 471 71 70 69
E: ruben.philippaerts@nova-engineering.be

Mijn interesse in techniek lag aan de basis van een doelbewuste keuze voor studies mechanica. De ervaring en kennis die ik opdeed, combineer ik vandaag met mijn expertise als bachelor sociaal werk en hrm om voor elke vacature de juiste kandidaat te vinden.


Annelies Van Woensel

Annelies Van Woensel
Junior Account Manager
M: +32 479 56 88 49
E: annelies.van.woensel@nova-engineering.be

Ik ben al meer dan zeven jaar actief als rekruteringsspecialist van ingenieurs en technische bedienden voor de meest uiteenlopende functies in sectoren zoals automatisering, bouw, productie en engineering. Elke dag gebruik ik mijn ervaring en expertise om kandidaten en werkgevers te matchen en zo langdurige en succesvolle samenwerkingen te realiseren.


Saskia Ginneberge

Saskia Ginneberge
Account Manager
M: +32 475 75 30 40
E: saskia.ginneberge@nova-engineering.be

Mijn eerste professionele ervaring deed ik op in de hr-sector. In 2006 koos ik voor een carrièreswitch en ging ik als accountmanager aan de slag. Binnen de wereld van werving en selectie specialiseerde ik me in engineering en technische profielen. Ondertussen heb ik meer dan tien jaar ervaring met projectsourcing en werving en selectie. Die ervaring helpt me om de perfecte job te vinden voor ingenieurs en technisch hoogopgeleide profielen. Zo draag ik bij tot de groei van NOVA Engineering.


Steffi Peelman

Steffi Peelman
Junior Account Manager
M: +32 490 49 36 72
E: steffi.peelman@nova-engineering.be

Mijn carrière in de werving en selectie startte toen ik in 2011 als HR Consultant aan de slag ging. Later kreeg ik als Office Manager de kans om mij meer te verdiepen in klantenbehoeften en bedrijfsculturen. Die kennis en ervaring wil ik bij NOVA Engineering inzetten om de ideale match te vinden tussen bedrijf en kandidaat voor functies in engineering, machinebouw, automatisatie, R&D en bouw.


Schakel NOVA Engineering in en proef van de professionele begeleiding van ons vast team van recruitmentconsultants.

Neem contact met ons op »

NOVA Engineering. The technical touch.