Xpertise neemt Limburgse Talent Link over

Xpertise – de holding boven het gespecialiseerde uitzendbedrijf IMPACT en de technische projectsourcingspecialist NOVA Engineering – neemt Talent Link over. Dat Limburgse bedrijf is gespecialiseerd in de werving en selectie van specifieke profielen. De overname betekent een uitbreiding van de dienstverlening van Xpertise, dat zo uitgroeit tot een hr-totaalpartner voor uitzendwerk, projectsourcing en werving en selectie.

Expertise aan boord

Dankzij de overname van Talent Link evolueert Xpertise naar een volwaardige hr-groep.

CEO Eric Dantinne: “Het is een zeer gerichte overname met een dubbele winst. We evolueren naar een onestopshop-model waarbij klanten zowel voor uitzendwerk, projectsourcing als werving en selectie bij onze groep terechtkunnen. Daarnaast halen we met Talent Link-zaakvoerder An Schalley heel wat hr-expertise aan boord. An zal naast Talent Link ook NOVA Engineering aansturen.”

Drie bedrijven, dezelfde waarden

Door de integratie binnen de Xpertise-groep krijgt Talent Link de mogelijkheid om zijn volledige potentieel op een succesvolle manier te benutten.

An Schalley: “Door op te gaan in de Xpertise-groep krijgt Talent Link de kans om zich onder de vleugels van een grotere organisatie verder te ontwikkelen. Mét de garantie dat we onze eigen specifieke rekruteringsaanpak kunnen behouden. IMPACT en NOVA Engineering hebben dezelfde kernwaarden als Talent Link: kwaliteit, expertise en een persoonlijke aanpak staan centraal.

Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging. De professionele expertise die ik opgebouwd heb in projectsourcing bij onder meer USG, zal mij helpen om NOVA Engineering verder op de kaart te zetten in België.”

Over IMPACT

IMPACT, opgericht in 1999, is een gespecialiseerd uitzendbureau met een 125-tal medewerkers verspreid over 23 kantoren in België en één kantoor in Polen. Met een persoonlijke aanpak, een heldere focus en veel engagement en expertise wil IMPACT werkgevers matchen met specialisten die op zoek zijn naar een job in de domeinen techniek, bouw of office. Het bedrijf stelt dagelijks 1250 uitzendkrachten tewerk en had in 2018 een omzet van 70 miljoen euro.

www.impact.be

Over Talent Link

Talent Link, opgericht in 2016 door An en Lien Schalley, focust op de werving & selectie van getalenteerde, hooggeschoolde specialistische professionals. Talent Link heeft kantoren in Hasselt, Temse en Edegem.

www.talentlink.be

Meer weten?

media.relations@impact.be

+32 11 21 30 40 

NOVA Engineering. The technical touch.