Onze professionals aan het woord

De troeven van onze aanpak? Wie kan je daar beter over vertellen dan de ingenieurs en technisch bedienden die we al aan de slag hielpen bij een van onze klanten? We laten graag enkele professionals aan het woord:


“Al voor de tweede keer is Nova Engineering een schot in de roos!”  Lees meer »

Nico Trost – Project Consultant

 


“Ik had al ervaring met verschillende engineeringbureaus, maar het contact met NOVA Engineering was van een ander niveau. Ze luisterden grondig naar wat mijn frustraties en ambities waren, maar ook naar wie ik ben als mens. Ik voelde een diepgaande interesse en oprecht engagement.”  Lees meer »

Eric Stinkens – Project Manager


“Het intakegesprek is tweerichtingsverkeer. Je krijgt de kans om je verhaal te vertellen en duidelijk te maken wat jij verwacht. Daarnaast ontvang je uitgebreide informatie over de jobinhoud, je potentiële toekomstige werkgever en de volgende stappen in het sollicitatieproces. Die klaarheid stelt je op je gemak.”  Lees meer »

Rob Michiels – Process Engineer


“NOVA Engineering luisterde naar mij en mijn gesprekspartner sprak mijn taal. Ik voelde meteen dat ik geen nummer was, maar dat zij oprecht wilden proberen om een job voor mij te vinden die helemaal bij mij paste.”  Lees meer »

Axel Ackx – Mechanical Design Engineer


“Bij NOVA Engineering hechten ze veel belang aan jobtevredenheid. Dat realiseren ze door goed na te gaan of de verwachtingen van kandidaten passen bij de vacante functie en de verwachtingen van het bedrijf. Die insteek vormt de garantie op een perfecte match.”  Lees meer »

Niels Breugelmans – Preventieadviseur Niveau I


“Ik stuur mijn vrienden die een technische opleiding genoten en op zoek zijn naar een job, systematisch in de richting van NOVA Engineering. Want ik weet dat ze daar in goede handen zijn en uitstekend worden begeleid naar een toffe job.”  Lees meer »

Kyani Vullings – Application Engineer


“Het kennismakingsgesprek met NOVA Engineering was een aangename ervaring. We spraken over mijn opleiding, achtergrond, professionele verwachtingen en Benoit polste naar mijn kennis. Ik had helemaal niet het gevoel dat ik de zoveelste kandidaat was, maar dat hij mij echt wilde helpen om een job te vinden die bij mij paste.”  Lees meer »

Ruben Smeyers – Tekenaar E-plan


“Ik heb ervaring met meerdere rekruteringsbureaus en weet dus waarover ik spreek als ik zeg dat de aanpak van NOVA Engineering heel anders is. Ze zijn voor de werving en selectie van technische profielen buiten categorie. Ze weten waarover ze spreken en stellen heel relevante vragen. Hun aanpak is open, eerlijk en to the point.”  Lees meer »

Piotr Kowalski – CAE Engineer


Bij NOVA Engineering voelde ik mij eindelijk geen nummertje meer, maar een volwaardig persoon. Op zoek naar een mooie toekomst. Ze speelden kort op de bal en niet veel later schudde ik de kennismakende hand van Punch Powertrain."  Lees meer »

Levi Gielen


Een loopbaan is een zoektocht. Soms moet je een andere, ongeplande weg inslaan. Dat weet Niels Vangeel maar al te goed. Na zijn studies vatte hij twee keer een job aan die tóch niet helemaal zijn ding bleek te zijn. Dankzij de hulp van NOVA Engineering zit Niels vandaag wél op de juiste plek. Lees meer »

 Niels Vangeel - Scandinavian Tobacco Group

NOVA Engineering. The technical touch.