Axel Ackx – Mechanical Design Engineer bij Nedschroef

Axel Ackx vond dankzij de persoonlijke aanpak van NOVA Engineering zijn ideale job als Mechanical Design Engineer bij machinebouwer Nedschroef.

Een goed gevoel vanaf de eerste kennismaking

Axel Ackx: “Ik meldde mij zo’n vier jaar geleden als werkzoekende aan bij de VDAB. Al snel kreeg ik een telefoontje van NOVA Engineering. Een van hun klanten had een vacature waarvoor ik in aanmerking kwam. Ik ging op kennismakingsgesprek en had meteen een heel goed gevoel bij NOVA Engineering. Ik was duidelijk geen nummer voor hen. Zij wilden een job voor mij vinden die helemaal bij mij paste.”

Grote betrokkenheid

Jan Goris van NOVA Engineering heeft mij heel goed begeleid. Voor ik bij hun klant ging solliciteren, hadden we een uitgebreid voorinterview waarin er veel aandacht was voor de jobinhoud, de verwachtingen van de klant, maar ook voor mijn behoeftes en vragen. Hij was bovendien onmiddellijk heel open over welk bedrijf het ging. In mijn ervaring is dat bij de meeste uitzendbureaus niet zo. Ik ging op sollicitatiegesprek en had ’s avonds al feedback. En hoewel die positief was, werd ik uiteindelijk toch niet weerhouden. Toen Jan mij het nieuws meldde, voelde ik dat hij oprecht met mij meeleefde. Bij NOVA Engineering zijn ze echt geëngageerd om iemand aan het werk te krijgen!”

Een maand later

“Na die samenwerking ging ik opnieuw mijn eigen weg. Tot een maand later NOVA Engineering een tweede keer aan de lijn hing. Ze hadden opnieuw een vacature die paste bij mijn profiel. En deze keer was het wel raak. Ik werkte eerst zes maanden via NOVA Engineering bij Nedschroef en kreeg daarna een vast contract als Mechanical Design Engineer.”

Maatwerk

"NOVA Engineering gaat echt doelgericht op zoek naar een job voor jou. Ze sturen je niet zomaar de ene vacature na de andere: ze selecteren potentiële jobs op basis van je behoeftes en expertise. Dat maatwerk is heel efficiënt. Ik ben dan ook bijzonder tevreden over de werkwijze van NOVA Engineering en heb hun diensten al aan andere ingenieurs aangeraden.”

 

Wil je net zoals Axel snel een toffe job vinden binnen je expertisegebied? Bezorg ons dan je spontane sollicitatie. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

NOVA Engineering. The technical touch.