Kyani Vullings – Application Engineer bij Yamazaki Mazak Europe

Kyani Vullings ontdekte op de website van NOVA Engineering haar ideale job en solliciteerde met succes dankzij de begeleiding van NOVA-medewerker Jan Goris.

Kyani Vullings: “Ik was afgestudeerd als technische bachelor en wilde graag aan de slag in de technische sector. Mijn vriend vertelde mij over de expertise van NOVA Engineering. Ik bezocht hun website en zag daar een vacature die mij erg aansprak. Ik stuurde mijn sollicitatie en al snel kreeg ik een telefoontje van Jan. Mijn profiel sloot aan bij de verwachtingen van het bedrijf. Ik mocht dus op gesprek gaan!”

Goede begeleiding

“Jan heeft mij prima voorbereid op dat gesprek. Ik wist precies wat ik kon verwachten. Hij gaf mij ook heel nuttige tips. Het interview zou met een Nederlandstalige en Engelstalige gesprekspartner zijn. Jan raadde mij aan om hen mijn cv in het Nederlands én het Engels te bezorgen. Dat ik die moeite deed, werd door de mensen van Yamazaki Mazak erg geapprecieerd.”

Absolute aanrader

“Mijn ervaring met NOVA Engineering is 100 procent positief. Ik kan hen alleen maar aanraden. En dat doe ik ook. Ik stuur mijn vrienden die een technische opleiding hebben gevolgd en op zoek zijn naar een job, systematisch in de richting van NOVA Engineering. Want ik weet dat ze daar in goede handen zijn en uitstekend worden begeleid naar een toffe job.”

 

Wil je ook aan de slag in een technische functie? Bezorg ons dan je spontane sollicitatie. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact  met ons op. Als wervingskantoor van ingenieurs en technische profielen zoeken we voor jou een match met een van de vacatures in onze databank.

NOVA Engineering. The technical touch.