Levi Gielen – Punch Powertrain

De werknemers van NOVA Engineering vormen een menselijke ketting van boeiende verhalen. Deze keer richten we onze spotlights op Levi Gielen die sinds maart 2022 gedetacheerd is bij Punch Powertrain. En dat bleek een fantastische match te zijn ... Hoog tijd voor een babbeltje met deze inspirerende kerel!

Levi schakelde een versnelling hoger dankzij NOVA Engineering 

“Je hebt je carrièrepad niet altijd volledig in de hand. Soms maakt het gekke kronkels. Maar meestal had het zo moeten zijn. Via een oude voetbalcoach die bij de VDAB werkt, vond de 24-jarige Levi zijn droomjob via NOVA Engineering. Intussen werkt Levi ruim een jaar voor Punch Powertrain. A match made in heaven! Dat vertelt Levi ons graag zélf.

Levi is zijn oude coach dankbaar. Via hem kwam Benoit van NOVA Engineering op zijn pad. Dat eerste contact verliep professioneel. Vlot. En tegelijkertijd ook informeel en gemoedelijk. “Dit contact was een ware verademing. Bij verschillende bedrijven kreeg ik negatieve respons omwille van de minieme ervaring. Mijn masterdiploma volstond vaak wel maar dikwijls miste ik een persoonlijke klik.

Bij NOVA Engineering voelde ik mij eindelijk geen nummertje meer, maar een volwaardig persoon. Op zoek naar een mooie toekomst. Ze speelden kort op de bal en niet veel later schudde ik de kennismakende hand van Punch Powertrain.”

Vertrouwde klik

Powertrain is een toonaangevende leverancier van innovatieve transmissie- en voortstuwingssystemen voor auto-OEM's en mobiliteitsaanbieders over de hele wereld. “Een opdracht die me 100% ligt”, geeft Levi mee. “En daarbij kende ik het bedrijf al! Ik deed er eerder vakantiewerk. Toen ik er solliciteerde voor de functie van Proces Development Engineer, was dat dus met een iets minder klein hartje (lacht). Bij die eerste kennismaking met Ben Jansen, teamlead bij Punch Powertrain, tekende Benoit van NOVA Engineering ook present. Zijn aanwezigheid voelde enorm vertrouwd. Ben en ik komen uit dezelfde regio. De klik was er dus instant. De rest is geschiedenis.”

Op zoek naar oplossingen

Verwachtingen zijn er om in te lossen. En dat deed de job bij Punch Powertrain meteen voor Levi. “De job paste perfect in het plaatje wat ik voor ogen heb in de toekomst. Op deze werkgever kan ik bouwen. Bij die eerste gesprekken kwam het moeilijkere woon-werkverkeer meteen aan bod. Samen hebben we naar een oplossing gezocht ... én gevonden. Ik vind het fijn om bij een bedrijf te werken dat meedenkt over je persoonlijke uitdagingen. Je werk is een groot deel van je leven, dus het kan er maar beter leuk zijn.”

Gewaardeerd teamlid

Fastforward naar vandaag. Eén jaar later. Levi voelt zich als een vis in het water in zijn job als procesingenieur bij Punch Powertrain. “Ik werk natuurlijk voor NOVA Engineering, maar toch voel ik me een volwaardig lid van het Punch Powertrain-team. Niet gemakkelijk, maar wel een absolute must om me goed te voelen in wat ik doe. Ik kan in beide bedrijven áltijd bij iemand terecht. In zowel het team als de HR-afdeling. Zie het al een dubbel opvangnet (lacht). Mijn positieve evaluaties en leuke teambuildings bij NOVA Engineering zijn de kers op mijn taart. En nog eens bedankt aan mijn oude voetbalcoach voor de fantastische link!”

 

Vind je volgende job

Vertrouw ook op onze aanpak, ervaring en expertise. Bezorg ons je spontane sollicitatie en vind snel je ideale job. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

 

NOVA Engineering. The technical touch.