Niels Breugelmans – preventieadviseur niveau I bij Ivens

Niels Breugelmans vond met de persoonlijke begeleiding en doelgerichte aanpak van NOVA Engineering een toffe job als preventieadviseur bij Ivens.

Tijd voor iets nieuws

Niels Breugelmans: “Ik was op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging toen ik op de website van de VDAB een interessante vacature voor een preventieadviseur zag. Het sollicitatieproces verliep via NOVA Engineering. Ik nam contact met hen op en werd door Jan Goris uitgenodigd voor een intakegesprek.”

Open communicatie

“Dat eerste gesprek was meteen verhelderend. Jan was erg geïnteresseerd in mijn professionele verwachtingen. Daarnaast spraken we over het takenpakket en over Ivens als werkgever. Het was een open en eerlijk gesprek. Zo vertelde Jan mij dat het om een veeleisende functie in een uitdagende sector ging. Hij wilde dus niet zomaar snel de vacature vullen, maar zeker zijn dat de job bij mij paste. Die aanpak stelde ik erg op prijs.”

Korte follow-up

“Een van de fundamenten in de werkwijze van NOVA Engineering is hun korte follow-up. Toen Jan mij als potentiële nieuwe preventieadviseur aan de mensen van Ivens had voorgesteld, bleef hij ook persoonlijk betrokken. Hij polste naar hun eerste indruk en liet mij niet wachten op feedback. Die persoonlijke betrokkenheid is een echte meerwaarde. En toen ik bij Ivens mijn vast contract kon tekenen, heeft Jan op mijn vraag eerlijk advies gegeven over de mogelijke onderhandelingsruimte.”

Perfecte match

“Ondertussen ben ik van preventieadviseur niveau II doorgegroeid naar niveau I. We gingen dus bij Ivens op zoek naar een collega om mijn oude functie over te nemen. Als ervaringsdeskundige vertrouwde ik die taak met plezier toe aan NOVA Engineering. Want ik weet dat zij heel veel belang hechten aan jobtevredenheid. Ze gaan goed na of de verwachtingen van kandidaten passen bij de vacante functie en de verwachtingen van het bedrijf. Die insteek vormt de garantie op een perfecte match.”

 

Wil je net zoals Niels een job vinden die je op het lijf geschreven is? Bezorg ons dan je spontane sollicitatie. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

NOVA Engineering. The technical touch.