Piotr Kowalski – CAE Engineer bij Bosal

Piotr Kowalski bezorgde zijn cv aan NOVA Engineering … en al snel vond hij een uitdagende job als CAE Engineer. En dat dankzij de persoonlijke aanpak van deze specialist in de aanwerving van technische profielen.

Piotr Kowalski: “Ik zag op LinkedIn een bericht van NOVA Engineering. Ze waren voor een klant van hen op zoek naar iemand die kennis en ervaring had in CAE. Dat had ik, dus stuurde ik hen enthousiast mijn cv. Even later nam Bjorn Jacobs contact met mij op. Hij was geïnteresseerd in mijn profiel en nodigde mij uit voor een kennismakingsgesprek.”

Buiten categorie

“Ik heb ervaring met meerdere rekruteringsbureaus en weet dus waarover ik spreek als ik zeg dat de aanpak van NOVA Engineering heel anders is. Ze zijn voor de werving en selectie van technische profielen buiten categorie. Ze weten waarover ze spreken en stellen heel relevante vragen. Hun aanpak is open, eerlijk en to the point. En hun begeleiding is top. Ze bereiden je uitstekend voor op je interview met je potentiële werkgever en gaan mee naar het eerste gesprek. Bovendien moet je nooit wachten op feedback, want ze communiceren heel erg snel.”

Voor elk technisch profiel

“Ik ben heel tevreden over mijn samenwerking met NOVA Engineering. Ze zijn de ideale partner voor technische profielen die op zoek zijn naar een uitdagende job. Ben jij zo iemand? Bezorg hen dan zeker je cv!”

 

Vertrouw ook op onze aanpak, ervaring en expertise. Bezorg ons je spontane sollicitatie en vind snel je ideale job. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

NOVA Engineering. The technical touch.