Rob Michiels – Process Engineer bij Tenneco

Graduaat bedrijfsautomatisatie Rob Michiels kon dankzij de efficiënte aanpak van NOVA Engineering snel aan de slag via projectsourcing. Vandaag is hij Process Engineer bij Tenneco.

Rob Michiels: “Ik registreerde mij op een jobsite en kreeg kort daarna een telefoontje van Bjorn Jacobs van NOVA Engineering. Hij had mijn profiel gezien en had niet één maar drie vacatures voor mij. Hij bezorgde ze mij via e-mail. De vacature als Process Engineer sprak mij erg aan. Ik ging op kennismakingsgesprek bij NOVA Engineering. Het resultaat? Ik werk nu al twee jaar via projectsourcing bij Tenneco.

Tweerichtingsverkeer

“Dat kennismakingsgesprek was gekoppeld aan een screening om te kijken of mijn vaardigheden, kennis en expertise matchten met de vacante functie. Ik werd heel warm onthaald en voelde mij onmiddellijk op mijn gemak. Je krijgt tijdens zo’n gesprek ook de kans om je verhaal te vertellen en duidelijk te maken wat jij verwacht. Het is tweerichtingsverkeer, want je krijgt natuurlijk ook uitgebreide informatie over de jobinhoud, je potentiële toekomstige werkgever en de volgende stappen in het sollicitatieproces. Die klaarheid stelt je op je gemak.”

Luistervaardige professionals

“De mensen van NOVA Engineering weten waarover ze spreken. Ze zorgen voor een goede begeleiding, luisteren naar je en geven snel een antwoord op al je vragen. Ook nadat ze de vacature hebben ingevuld. Je kunt op hen blijven rekenen. Ze communiceren heel open en helder, en komen gemaakte afspraken na. Ik kan echt alleen maar positief zijn over mijn ervaring met NOVA.”

 

Wil je net zoals Rob een toffe job vinden die helemaal bij je past? Bezorg ons dan je spontane sollicitatie . Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

NOVA Engineering. The technical touch.