Ruben Smeyers – Tekenaar E-plan bij CSW Automation

Dankzij de professionele aanpak van NOVA Engineering moest bachelor in energietechnologie Ruben Smeyers niet lang zoeken naar een boeiende job.

Niet de zoveelste kandidaat

Ruben Smeyers: “Ik zag op de website van de VDAB een vacature voor een tekenaar E-plan. Solliciteren moest via NOVA Engineering. Ik bracht hen op de hoogte van mijn interesse en werd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met Benoit Santermans. Een aangename ervaring! We spraken over mijn opleiding, achtergrond, en professionele verwachtingen. Benoit polste mij uitgebreid over mijn kennis. Ik had helemaal niet het gevoel dat ik de zoveelste kandidaat was, maar dat hij mij echt wilde helpen om een job te vinden die bij mij paste. Helaas ging de functie waarvoor ik solliciteerde naar een andere kandidaat. Maar NOVA Engineering was snel daar met een nieuwe vacature.”

Goed voorbereid solliciteren

“CSW Automation was op zoek naar een tekenaar E-plan. Voor mijn sollicitatiegesprek bij CSW had ik een voorgesprek met Benoit. Hij vertelde mij wat ik kon verwachten, wat de job inhield, wie CSW was en waar het bedrijf voor stond. Ik ging dus goed voorbereid naar mijn interview. Benoit ging trouwens mee! Dat vond ik een echte meerwaarde. Want het was mijn eerste sollicitatiegesprek ooit. Zat ik even vast, dan hielp Benoit me weer op weg. Met succes! Ik heb drie maanden via NOVA Engineering in project staffing voor CSW gewerkt. En dan heb ik er mijn vast contract ondertekend.”

 

Wil je ook snel een boeiende job als ingenieur of technisch bediende vinden via project staffing of in vast dienstverband? Bezorg ons dan je spontane sollicitatie . Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

NOVA Engineering. The technical touch.