Nieuws

Xpertise neemt Limburgse Talent Link over

Xpertise – de holding boven het gespecialiseerde uitzendbedrijf IMPACT en de technische projectsourcingspecialist NOVA Engineering – neemt Talent Link over. Dat Limburgse bedrijf is gespecialiseerd in Lees meer... 

Gimv verwerft meerderheidsbelang in Nova Engineering

Deze operatie past binnen een verzelfstandiging van de groep en de ambitie om het kantorennetwerk verder uit te rollen in combinatie met potentiële buitenlandse expansie. Lees meer...

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega's. Ligt je ambitie binnen de rekrutering van professionals? En heb je een passie voor techniek? Dan ben jij misschien wel de nieuwe medewerker naar wie we op zoek zijn! Lees meer »

Benieuwd wat Niels en andere professionals over ons te vertellen hebben?

Via onze testimonial pagina kom je alvast wat meer te weten over hoe onze dienstverlening wordt beoordeeld door onze professionals.

Maak kennis met ons team

Op onze team pagina vind je een overzicht van alle Nova medewerkers. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact op met een van ons of stuur een LinkedIn uitnodiging!

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures

Wil jij altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe vacatures in jouw vakgebied, maak dan een job alert aan! Je krijgt dan systematisch alle passende vacatures in je mailbox.

NOVA Engineering. The technical touch.